Lustrumweek Sd'A

Beste Sd’A (oud-)lid,
Zin om uw studentenlint nog eens vanonder het stof te halen? Heimwee naar die schone tijden bij den Sd’A? sdalustrumimg
En vol goesting om nog eens een weekje die goeie oude studententijd te beleven?

Dan is dit binnenkort zeker mogelijk! Het is namelijk weer tijd om die mooiste club van heel gent te vieren; Sd’A Gent.
Traditiegetrouw is er een lustrumweek voorzien waarin we 6 dagen lang de 25ste verjaardag van onze club zullen vieren.
Deze gaat door van zondag 12 maart tot en met vrijdag 17 maart. Hieronder stellen we dan ook met trots ons lustrumprogramma voor.


Op zondag 12 maart is er de openingsreceptie. Hierop is elk Sd’A lievend persoon welkom om samen met ons te klinken op die 25 schone Sd’A jaren! De receptie start om 18u en gaat door in de Bierologie te Gent. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom. We hadden graag gevraagd om ons uw aanwezigheid te bevestigen zodat wij zeker voldoende hapjes en drankjes kunnen voorzien. Dit tegen 7 maart aan evi.muyshondt@hotmail.com.

 • Maandag 13 maart houden we de traditionele clubavond. Dit is een ideaal moment om wederzijds kennis te maken tussen de huidige Sd’A leden en hun voorgangers. Deze avond start om 20u en gaat door tot de laatsten het café verlaten!
   
 • Op dinsdag 14 maart gaan we met z’n allen heerlijke ribbetjes eten in Amadeus II. We spreken hiervoor af om 19u00 onder de Stadshal (poeljemarkt). Voor de vegetariërs onder ons biedt Amadeus een alternatief aan. Laat uw aanwezigheid weten voor 10 maart aan evi.muyshondt@hotmail.com.
   
 • Een “kroegentochtenspel” hebben wij voorzien op woensdag 15 maart. Dit wordt een avond waarop we Gent op spelende wijze gaan doorkruisen en op die manier ook stoppen in de gezelligste kroegen van het moment! Jullie worden verwacht om 20u00 op de Korenmarkt. Kostprijs voor deze avond bedraagt 10 euro.
   
 • Op donderdag 16 maart hebben we een brouwerijbezoek bij Omer Vander Ghinste kunnen strikken. Dit bezoek zal stipt van start gaan om 14u00 en kost 10 euro per persoon. Hiervoor is er slechts plaats voor 20 man, wees er dus snel bij! Graag uw aanwezigheid doorgeven via evi.muyshondt@hotmail.com.
   
 • De week sluiten we af waar we die begonnen, in ons clubcafé Bierologie. Dit voor de traditionele Oudebukkencantus! Kostprijs voor deze avond bedraagt 10 euro. Graag uw aanwezigheid doorgeven aan evi.muyshondt@hotmail.com of d.m.v. het facebookevenement.


Verdere op de facebookpagina “Lustrum Sd’A 2016 – 2017”.
We hopen jullie in groten getale te mogen verwelkomen tijdens deze lustrumweek!

Met studentikoze groeten,

Ut vivat, crescat en floreat Sd’A Gent!

Lustrumcomité 2017